Mobilitás Iskolaszövetkezet – hogy kitáruljon a világ

Iskolaszövetkezetünk 2010 óta van jelen a hazai diákmunkaerő piacon, mely időszak alatt folyamatosan arra törekedtünk, hogy ügyfeleinket és diákjainkat a legmagasabb színvonalon szolgájuk ki. Megalakulásunk óta közel 10.000 diákunk vállalt hosszabb, rövidebb időre munkát megközelítőleg 1000 elégedett ügyfelünknél. Büszkék vagyunk arra, hogy diákjaink több mint 20%-a került át partnereink belsős állományába, és hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy sikeresen kezdjék szakmai karrierjüket.  

Célunk továbbra is az, hogy ezt a tendenciát folytassuk, és a jövőben is, mint megbízható partnerre tekintsenek ügyfeleink. Ezzel együtt diákjaink számára folyamatosan szeretnénk igényeikhez megfelelő munkákat biztosítani, és egy olyan iskolaszövetkezetet működtetni, melyre bármikor számíthatnak. Mindennél fontosabbnak tartjuk azt, hogy a diákoknak pozitív élményt jelentsen az első találkozásuk a munka világával, és minden szükséges tudást átadjunk számukra, amivel boldogulni tudnak a munkaerő piacon.  

Országos hálózatunk és jól kialakított folyamataink jelentenek garanciát arra, hogy partnereinknek mindegyik országrészben egységesen ugyanazt a kimagasló szolgáltatást tudjuk biztosítani. 

Társadalmi felelősségvállalás 

Azzal a céllal indítottuk el iskolaszövetkezetünket, hogy a diák tagjaink szervezett keretek között, egy fizikailag és jogilag is biztos környezetben ismerkedjenek meg a munka világával. Olyan légkört és működési modellt szerettünk volna kialakítani, melyben diákjaink aktívan közreműködnek, és jó szívvel ajánlanak barátaiknak és ismerőseiknek. Az elmúlt 10 évben folyamatosan arra törekedtünk, hogy minél több diákunkat ismertessünk meg a munkaerőpiaccal, és elegendő tapasztalatot tudjanak gyűjteni annak érdekében, hogy a tanulmányaik befejeztével magabiztosan lépjenek ki a nagybetűs életbe. Az elméleti tudás mellett a gyakorlat megszerzése a mai világban szinte elengedhetetlen a fiatalok számára, ezért igyekszünk tovább fejleszteni ezt a sikeres folyamatot. 

Ezzel párhuzamosan a vállalatok számára is próbáltuk egyre ismertebbé, elfogadottabbá tenni a diákmunkát, és megértetni a piaci szereplőkkel, hogy a gazdaságos működés mellett számos más előnye is van annak, ha diák munkavállalókat alkalmaznak. A gazdaság minden állapotában van létjogosultsága annak, hogy a vállalkozások iskolaszövetkezetet vonjanak be a mindennapi működésükbe. Amikor recesszió vagy stagnálás van, akkor előtérbe kerül, hogy olcsóbb a diákmunka alkalmazása, mint a normál munkaviszonyban lévő foglalkoztatás. Amikor fellendülés van, akkor a munkaerőhiányt lehet segítségünkkel hatékonyan orvosolni. Jelentős szempont még, hogy felelősségteljes munkáltatóként és a gazdaság szereplőjeként a mi feladatunk kinevelni a jövő sikeres munkavállalóit. Ezért ha van lehetőségünk úgy szervezni a napi munkafolyamatokat, hogy diákokat is tudunk alkalmazni, akkor ezt mindenképpen tegyük is meg. 

Szakmaiság

Kollégáink több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek a HR szolgáltatások, ezen belül a diákmunka területén 

Elérhetőség

Iskolaszövetkezetünk a hét minden napján elérhető ügyfelei és diákjai számára 

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink számára mindig  személyre szabott megoldásokat kínálunk a HR szolgáltatások palettáján 

Stabil pénzügyi háttér

Finanszírozásunk saját tőkéből és banki hitelből biztosított, így időben tudunk diákjainknak fizetést utalni

Tanácsadói szerep

Partnereinket folyamatosan olyan tanácsokkal látjuk el, melyek hozzájárulnak szakmai sikereikhez 

Innováció

Folyamatosan arra törekszünk, hogy az új technológiákat sikeresen alkalmazzunk a diákmunka és egyéb HR szolgáltatásainkban 

Kérdésed van?

Írj nekünk, vagy hívj minket!

Mobilitás Szolgáltató Iskolaszövetkezet © 2020 Minden jog fenntartva
web: modernitymarketing.com

Kövess minket