Diákoknak

Tagság és munkavállalás

Regisztráció – Első lépésben regisztrálnod kell honlapunkon, majd egy előre egyeztetett időpontban személyesen is véglegesítened kell a szövetkezeti tagságodat a 13. kerületben található irodánkban. 

Tagság – A személyes találkozó alkalmával fogod aláírni a tagságodhoz és munkavégzésedhez szükséges dokumentumokat. Nagyon fontos, hogy erre az alkalomra a következő személyes irataidat hozd magaddal: személyi igazolvány, lakcím kártya, taj kártya, adókártya, érvényes nappali tagságot igazoló diákigazolvány vagy iskolalátogatási igazolás, érvényes bankszámlaszám, amin el tudod érni a fizetésed és ha aktuális, akkor bármilyen adókedvezményre jogosító igazolás. A tagsági díj 1.000 Ft, amit a belépésedet követő első munkabérből vonunk le, és ha jelzed, hogy ki szeretnél lépni a szövetkezetünkből, akkor ezt az összeget természetesen visszautaljuk. Tagságod addig érvényes, amíg igazolni tudod, hogy nappali tagozatos érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással rendelkező hallgató vagy. Tagságodat meghosszabbítani is ezen iratok bemutatásával tudod.

Munkavállalás – Miután már tagja vagy az iskolaszövetkezetünknek, bármikor jelentkezhetsz az általunk kínált munkákra, melyeket mindig megtalálsz honlapunkon, facebook oldalunkon, vagy a különböző hirdetési portálokon. Amikor munkát vállalsz rajtunk keresztül, egy úgynevezett megbízási megállapodást kell kötnöd, amiben az adott munka részletei szerepelnek: mely cégnél dolgozol, mikor kezded el a munkát, és mennyi lesz a díjazásod. 

Elszámolás és kifizetés – Miután elkezdtél dolgozni, nagyon lényeges, hogy a ledolgozott idődről nyilvántartás készüljön, ezért az általunk kapott jelenléti ívet pontosan kell vezetned, és időben kell eljuttatnod hozzánk. Ezen jelenléti íven szereplő adatok alapján fogjuk a fizetésedet kiszámolni és utalni. A fizetésedet minden tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig fogod a megadott bankszámládra utalva megkapni. 

Kérdésed van?

Írj nekünk, vagy hívj minket!

Miért jó a Mobilitás Iskolaszövetkezeten keresztül dolgozni?

Diákjaink számára folyamatosan frissülő szakmai munkák és szakmai végzettséget nem igénylő munkákat kínálunk.

Iskolaszövetkezetünk a hét minden napján elérhető munkaidőben.

Igyekszünk egy olyan légkört és kapcsolatot kialakítani Veletek, hogy jó érzéssel keressetek bennünket, amikor munkát kerestek, érezzétek azt, hogy ránk mindig számíthattok.

Iskolaszövetkezetünk a szerződésetekben meghatározott bruttó órabérből a kötelező Személyi Jövedelem Adón (SZJA) kívül semmi mást nem von le, azaz: 

  • 0 Ft-ba kerül, azaz díjmentes a rajtunk keresztül dolgozó diákoknak a szövetkezeti/tagi hozzájárulás 
  • 0 Ft-ba kerül, azaz díjmentes a rajtunk keresztül dolgozó diákoknak a baleset biztosítás 
  • 0 Ft-ba kerül, azaz díjmentes a rajtunk keresztül dolgozó diákoknak az iskolaszövetkezeti tagság meghosszabbítása 

A fizetésedet mindig a tárgyhót követő hónap 10. napjáig elutaljuk a számlaszámodra

Mobilitás Szolgáltató Iskolaszövetkezet © 2020 Minden jog fenntartva
web: modernitymarketing.com

Kövess minket